Building

Building 14: texture

renovated

A renovated building in Newport, Pembrokeshire, 2013
This view highlights the narrow string-coursing dividing larger facing blocks that is typical of older buildings in this popular holiday seaside town, and the contrasting colours and individual components of the façade

Advertisements

5 thoughts on “Building 14: texture

Do leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s